Kunderne siger

+45 24 27 07 83

lisaott@perspectiv.dk

KUNDERNE SIGER


TAK FOR ET FANTASTISK GODT FOREDRAG!!! DU VAR BARE SÅ GO’!!!

Alle jeg har fået tilbagemeldinger fra syntes at det var inspirerende og tankevækkende.

Nusret Asanovski, CEO GXP-PharmAidWe are grateful for the time and effort you took to share your knowledge and experience with us. We have all benefited immensely from your training, Thank you!

Marta & The Extra Mile, projektleder


Som du vist allerede ved, har du brændt dig godt og grundigt fast i vores bevidsthed, så jeg tror godt, at jeg kan garantere, at vi kommer til at se mere til hinanden :-) Det glæder jeg mig til!

Jacob Suhr,  forhandlingschef Kommunikation og SprogDet har været en udelt fornøjelse at arbejde sammen med dig på denne opgave. Jeg har udelukkende hørt dit arbejde positivt omtalt. Det er både indhold af dagen, måden du har involveret og trænet dem på og din person. Altsammen til ug kryds og slange. Så tak for det.

Jesper Isaksen, VP HR Radiometer MedicalMange tak for et spændende og inspirerende symposium. Det satte tanker i gang, bragte nye vinkler på dét, jeg gør i hverdagen - og gav samtidig mulighed for at møde mange interessante og søde mennesker. Det var en fornøjelse at være med, så tak for det!

Astrid Blom,  sektionsleder SundhedsstyrelsenOg endnu engang tak for i går. Der er faldet rigtig mange positive udmeldinger i dag på lærerværelset i frikvartererne. Stor succes, det har været en fin øjenåbner for mange teams og åbning til at få talt roller, kan vi høre. Det kan du bare: spændende ting du fortalte, aktuelt for alle og serveret med det glimt i øjet og den humor, der er så vigtig oven på en arbejdsdag.

Søren Tarp, Skoleleder RisbjergskolenDet var utrolig værdifuldt og inspirerende at have dig med.

Eva Bisgaard Pedersen, UdenrigsministerietIgen mange tak for en særdeles inspirerende workshop!

Sofie Seidenfaden, CeveaJeg var meget imponeret over hvordan du formåede at bringe leg og lethed ind blandt en flok ingeniører og det stof du formidlede.

Jens Pedersen, DeltaTak for din professionelle og rare måde at håndtere det hele på – det kører jo bare, og det er dejligt, at man kan være helt tryg ved, at der bare er styr på det!

Anders Hess, Head of HR, DanishChurchAidDet har været en utrolig hjælp at have dig med som guide i denne udviklingsproces.

Peer Hunniche, Socialchef Frederikssund KommuneTak for ualmindelig god undervisning i dag!

Lars Klinge. IDA mentorTak for hjælpen. Det blev  en rigtig god Open Space session, og en masse energi omkring mentorprogrammet.

Michael Rosenkrans Ødum, DONGTusind tak for et super godt mentorkursus. Jeg glæder mig over, at de 11 mentorer nu er godt klædt på til opgaven. Tak for godt samarbejde.

Anne Murphy, FSLTak for sidst. Synes lige jeg vil fortælle dig, at jeg synes du har en super energi når du står og taler, det var rigtig inspirerende!

Troels Tøttrup Gade, ISSTusind tak for en rigtig god aften! Det er gået rent ind hos personalet og der er en ivrig snak om farver her til morgen.

Bent Kyndesen, fungerende skoleleder Vejle FriskoleTak for et godt kursus! Det gjorde du godt, og jeg fik meget bedre styr på forskellen mellem mentor og coach, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Lydia Clausen, RadiometerTak for en rigtig spændende dag i går. Du er virkelig en kanon underviser.…

Morten Ronnenberg Møller, DanishChurchAidTusind tak en meget givende aften. Der er rigtig god snak blandt personalet i dag.

Helle  Jørgensen, skoleleder Vejle FriskoleTusind tak for et meget inspirerende forløb. Jeg har altid værdsat at være i din nærhed, og ikke mindst selvfølgelig når jeg får lov at tale om mig selv, hjulpet næsten umærkeligt frem til nye forståelser af mine tankemønstre. Du er virkelig god til det du gør!!

Samtalekunde


Jeg vil gerne sige tusind tak for et super givtigt forløb. 

Du er fantastisk dygtig og du har givet mig meget virksomme værktøjer at arbejde med i en stresset hverdag.

SamtalekundeTak for din gode coaching og sparring – det har jeg virkelig sat pris på.

SamtalekundeJeg har nydt vores samtaler utrolig meget. Selskabet samt at livets rusjebaneturer kommer i perspektiv. .. Og jeg vil nok aldrig glemme at tænke "Plastikslange!", når jeg bliver grebet af unødig panik :-)

SamtalekundeTusind tak Lisa, det var en fornøjelse at deltage i går.

 

Jeg fik allerede på cykelturen hjem tænkt mere over de forskellige farver og personligheder blandt mine venner, familie og kollegaer.

Tak for ny viden, det er spændende!

Tilde, deltager i IDA Mentor
Til forsiden