Mentor for int. studerende

+45 24 27 07 83

lisaott@perspectiv.dk

Greater Copenhagen Career Program

 

Greater Copenhagen Career Program er et 6 måneders karriereprogram, som tilbyder internationale studerende, der er bosiddende i hovedstadsområdet, personlig udvikling, jobsøgningsseminarer og netværksaktiviteter på danske virksomheder. Derudover får de en personlig mentor, der rekrutteres gennem Perspectiv og Foreningen Nydansker. Formålet med programmet er, at hjælpe de studerende til at komme ind på det danske arbejdsmarked.

 

Vil du være mentor?

Programmet tilbydes 160 studerende pr. år, så vi har brug for mange frivillige mentorer, der kender til de skrevne og uskrevne regler på danske arbejdspladser og som har lyst til at dele deres erfaringer med en mentee.

Hvis du har lyst til at hjælpe en international studerende til at forstå hvordan en dansk arbejdsplads fungerer, så send en mail til Perspectiv, så får du de informationer du har brug for i dit virke som mentor.

 

Hvad kræves der?

  • Du skal have tilknytning til det danske arbejdsmarked
  • Du skal mødes med din mentee 3-6 gange fra april til november 2019
  • Du skal kunne sætte tid af til møderne
  • Du skal have mulighed for at afholde møderne på din arbejdsplads
  • Der gives intet honorar, men du bliver inviteret til et netværksmøde, hvor alle de studerende og alle mentorer mødes og udveksler erfaringer og netværk

 

Perspectiv sørger for at I får de nødvendige værktøjer, til at støtte jer i forløbet. Mentee sørger for, at der er dagsorden til møderne og har ansvaret for at gennemføre de opgaver, der er relevante.

 

Hvad siger andre mentorer

 

Download beskrivelse til print

 

 

 

 

 

Til forsiden

_________________________________________________________________

 

HVAD VIL DU GERNE HUSKES FOR?

_________________________________________________________________